Hvorfor vinylbaggrunde?

Vinylland.dk’s opstart forekom på baggrund af en mangel og frustration i markedet. Folkene bag arbejder til dagligt med fotografering, og det var netop på denne bekostning at idéen om at sælge vinylbaggrunde til landets fotografer opstod.

I mangel på bedre syntes Danmark at mangle en importør af flotte motiv baggrunde trykt på et ordentligt materiale – Vel og mærket et materiale som var slidstærkt og samtidig idéelt til fotografering.

Vores vinylbaggrunde giver mulighed for uanede designmuligheder og motiver, så du med det samme kan skabe den stemning i dine billeder, som du altid har drømt om. De fleste af vores designs er “færdige” scene designs, så du behøver et minimalt sæt af rekvisitter.

Alle vinylbaggrunde produceres i premium mat kvalitet, for at minimere genskær fra f.eks. blitz/flash og LED lamper. Det var vores vision at være importør af et funktionelt og anerledes produkt, og det er vi lykkedes med.

På vores hjemmeside kan du vælge i mellem mere end 230 unikke designs i 9 forskellige mål og størrelser.

Vi har selvfølgelig haft fotografen for øje i samme omgang. Derfor leveres alle vores fotobaggrunde med en fin tunnel i toppen, så vinylbaggrunden nemt kan monteres på dit baggrundsstativ.

Vores store vision er at Vinylland.dk skal blive dit foretrukne sted at handle vinylbaggrunde / fotobaggrunde til dit fotostudie.

Vil du med på vores rejse?