3 gode grunde til at cake smash fotografering skal være en del af dit sortiment.

Vinylbaggrunde og Cake smash går hånd i hånd

Som regel er små børn med kage involveret sjælendt et kønt syn, men fortvivl ej. Vores premium matte vinylbaggrunde er 100% vandtætte, så svineri fra fx. flødeskum, sko og beskidte hænder, aldrig bliver et problem. Tør blot din vinylbaggrund af med en fugtig klud når din fotosession er slut.

Køb Cake smash baggrunde
Cake smash fotografering på vinylbaggrund

Beskrivelse af vores Cake smash baggrunde baggrunde

Unikke øjeblikke, smil, grin, fagter og morskab. Det er fotografiets magi. De gode minder kan hurtigt forsvinde væk fra hverdagen, men takket være fotografen, foreviges minderne for altid. De vil aldrig forsvinde. Derfor mener vi, at det er vigtigt med den rigtige “indstilling” til dine fotosessions hvergang du fotograferer, og det kan vores cake smash baggrunde være med til at sikre. For nogle er den korrekte indstilling ude i det fri. For andre foregår det i et fotostudie. Hvis du er bruger af sidstnævnte er du med garanti kommet til det rigtige sted.

Hos os finder du mange forskellige designs til cake smash fotografering. Vores udvalg består af hyggelige og stemningsfulde baggrunde, som er med til at skabe den helt passende scene til dit fotoshoot.

Udover vores mange flotte designs, produceres alle vores foto baggrunde på premium mat vinyl, for at minimere genskær fra dine studie lamper og flash elementer. Materialet der printes på egner sig både til kæledyr, børn og voksne. De er ekstremt modstandsdygtige overfor folder, buler, ridser og sidst men ikke mindst, så er de vandtætte. Hver baggrund leveres med en tunnel på Ca. 12 cm. så de let kan monteres på tværstangen af dit baggrundsstativ. Vi ønsker dig held og lykke, samt god fornøjelse med vores fantastiske cake smash baggrunde.

Vinylbaggrund med gulv til cake smash fotografering