Foto rekvisitter

En vinylbaggrund skal også være en del af dine foto rekvisitter.

Vores foto baggrunde hjælper dig med at forfine dine portrætter. Ved hjælp af vores mange forskellige designs kan vores vinylbaggrunde være med til at sætte den begyndende stemning for din fotosession. Derfor mener vi at en vinylbaggrund bør være en fast del af dine foto rekvisitter.

Se hvorfor du skal vælge vinylbaggrunde
Portrætfoto på vinylbaggrund

Rekvisitter med stil

En vinylbaggrund kan hjælpe dig hurtigt på vej med at skabe et moderne udtryk, fordi designudvalget er mange. Hos Vinylland kan du nemlig være med til at design din egen fotobaggrund.

Se hele kollektionen

NEJ TAK TIL FOLDER OG KRØLLER

Fotografer med stil

Vinylmaterialet sikrer dig en foto baggrund uden folder og krøller. Glem alt om at skulle fokusere på arbejdet omkring din baggrund. Vi anbefaler at du lader dine vinylbaggrunde hænge på dit baggrundsstativ Ca. 30-60 minutter før du begynder. 

Foto rekvisitter med krøllet fotobaggrund

Produktfotografering

Foto rekvisitter til produktfotografering. Simpelt. En af vores mange solide farver kombineret med en CocaCola dåse. Lyssætning er helt op til dig.

Køb nu
Særlige tilbud og spændende nyheder fra Vinylland?

Tilmeld vores nyhedsbrev

KLIK HER

Vi tilføjer løbende nye baggrunde og kategorier til vores webshop. I mellemtiden ønsker vi dig god jagt efter dine vigtigste foto rekvisitter – Nemlig din foto baggrund 🙂